IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

There is love in our hearts||third age (closed)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down
Tauriel
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 11
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 600
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: There is love in our hearts||third age (closed) za feb 07, 2015 12:36 am

Telkens als ze terugdenkt aan het gevecht voor de vrijheid van Erebor, krijgt ze er koude rillingen van. Het had niet veel gescheeld of ze had er haar ware liefde verloren. Tauriel zuchtte, gelukkig was ze op tijd geweest om zowel de orc te doden als Kili te redden. Maar ze had Thorin niet meer kunnen helpen. Gelukkig hadden de dwergen echter wel de oorlog gewonnen.
Tauriel was echter verbannen uit Mirkwood en de meeste dwergen haatten haar nog steeds vanwege het feit dat ze elf was. Ook met Kili kon ze niet overal naartoe; zo zaten Mirkwood, Lorien, Lindon en Rivendell vol met elfen, die het niet zo met dwergen hadden.

Uiteindelijk heeft ze hem mee genomen naar Dale, waar ze samen zijn beginnen werken met Bard. Tauriel hielp Bard met de opbouw van Dale en Bard gaf haar de leiding van de bewaking, zoals ze vroeger had in Mirkwood. Dit was iets wat ze wel miste, de nabijheid van andere elfen. Hier in Dale waren er vooral mensen, maar die vonden het gelukkig niet erg dat een elf en dwerg in dezelfde stad als hun woonden. Hier in Dale zaten ze wel nog dicht bij hun thuislanden Mirkwood en Erebor. Ideaal dus als Kili even naar zijn vrienden wou of andere elfen haar nog eens wilden opzoeken. Dat laatste gebeurde echter nooit, buiten af en toe eens een brief van haar beste vriend Legolas.


Op dit moment was ze op zoek naar Kili. Ze had hem al enkele uren niet meer gezien en ze moest toegeven dat ze echt niet meer zonder hem kon.

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kili
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 17
RPG SHEET
Personage
Geslacht:
Leeftijd:
Ras::

BerichtOnderwerp: Re: There is love in our hearts||third age (closed) zo feb 08, 2015 6:51 pm

De jonge dwerg baalde er nog steeds van dat hij gered had moeten worden door Tauriel. Natuurlijk was hij haar er dankbaar voor - anders was hij nu dood geweest. Maar hij baalde er gewoon van. Wat moest ze nu niet van hem denken? Hij kon prima voor zichzelf zorgen. Ze hadden er nu allebei voor gekozen om samen te blijven, dus waren ze in Dale gaan wonen. Natuurlijk had Kili haar liever meegenomen naar The Lonely Mountain, maar je kan een elf niet dwingen ondergronds te gaan wonen. Nu liep Kili rustig door de heropbouwende stad, op zoek naar Tauriel. Hij was zelf wat te eten gaan halen - hij stierf van de honger. Niet letterlijk natuurlijk. Hij zwaaide de zak met eten op zijn rug en hield hem met één hand vast. De andere hand had hij nog steeds op het gevest van zijn zwaard liggen. Gewoon voor het geval dat. Hij wist dat Azog en Bolg de oorlog niet hadden overleefd, maar hij vertrouwde het nog niet helemaal. Azog... Toen hij aan de Ork dacht, dacht hij ook meteen aan Thorin. Waarom was hij nou dood? Kili had zijn oom als onsterfelijk gezien. En nu hij dat niet bleek te zijn, was dat toch een schok voor de Dwerg.

Hij schudde zijn gedachten van zich af en sprong van een van de Ruïnes af, toen hij Tauriel zag. Met een glimlach haalde hij een appel uit de zak, liep van achter op haar af en gooide toen de appel in een hoge boog naar haar toe, wetende dat ze hem allang gehoord had. "Heb je me gemist?" vroeg hij met een grijns.

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Tauriel
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 11
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 600
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Re: There is love in our hearts||third age (closed) zo feb 08, 2015 10:48 pm

Tauriel verliet het gedeelte waar de meeste huizen al herbouwt waren en hoopte om Kili te vinden in het gedeelte waar het meeste nog verwoest was. Het enige wat ze nog bij zich droeg waren haar dolken, haar pijl en boog liet ze de meeste tijd in haar nieuwe 'thuis' liggen. Plots hoorde ze voetstappen achter zich, voetstappen die toebehoorden aan Kili. Ze wist dat hij baalde over het feit dat zij, een elf, hem had gered, dus daarom sprak ze er nooit over. Tauriel zag Kili helemaal niet als laf of zwak, Bolg was gewoon te sterk om alleen aangepakt te worden door een goed getrainde soldaat, er waren er twee voor nodig geweest om het voor elkaar te krijgen.
Pas toen Kili sprak, draaide ze zich om en glimlachte. Zonder echt te kijken, ving ze de appel behendig op en nam er een hap van. Hij was heerlijk sappig, Kili wist altijd de beste appels te vinden. Rustig liep ze naar hem toe en eenmaal ze dicht bij hem stond, kuste ze hem teder op het voorhoofd. “Daar weet je het antwoord wel op.” zei ze plagend tegen hem en bood haar appel aan hem aan. Als hij wilde konden ze de appel delen, anders at ze hem wel alleen op.

Tauriel was opgelucht om hem te zien, telkens hij weg was, maakte ze zich zorgen. Ze kon er niet zo heel erg veel tegen doen, het gebeurde gewoon. Maar ondanks dat ze van hem hield, kon ze het niet laten om hem af en toe te plagen, maar haar ogen verraden steeds hoe ze zich voelde. Telkens hij bij haar was, lichte ze op en glinsterden haar ogen. Als hij weg was, was ze minder vrolijk en arroganter. “Ik zat te denken, nu ik niet meer in Mirkwood welkom ben en dus geen lichtfeest kan vieren, waarom doen we niet ons eigen lichtfeest? Vanavond zal er een mooie sterrenhemel en volle maan zijn.” zei ze en glimlachte. Hun eerste, echte, gesprek was in de cellen van Mirkwood. Daar had ze hem vertelt over het lichtfeest van de boselfen en hij had haar vertelt over een zeer mooie vuurmaan. Ze had dat gesprek heerlijk gevonden en ze had pas later beseft dat ze op dat moment gevoelens voor hem was beginnen krijgen.

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kili
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 17
RPG SHEET
Personage
Geslacht:
Leeftijd:
Ras::

BerichtOnderwerp: Re: There is love in our hearts||third age (closed) do feb 12, 2015 7:39 pm

"Daar weet je het antwoord wel op," Tauriel had zich omgedraaid en de appel gevangen zonder er ook maar naar te kijken. Kili glimlachte toen ze naar hem toe liep en hem op zijn voorhoofd kuste. Het viel hem nu wel op dat ze veranderde als hij weg was. Hij had het gezien. De blik in haar ogen veranderde. En hij snapte niet waarom. "Ik zat te denken, nu ik niet meer in Mirkwood welkom ben en dus geen lichtfeest van vieren, waarom doen we niet ons eigen lichtfeest? Vanavond zal er een mooie sterrenhemel en volle maan zijn." zei Tauriel. Kili rukte zijn gedachten los en keek haar weer aan. Hij knikte. "Natuurlijk. Misschien kunnen we ook wat te eten maken, speciaal voor het lichtfeest?" Het was een voorzichtig voorstel om te zorgen dat er niet alleen elvenbrood zou zijn. Kili had er niets op tegen, maar de Elfen schenen alleen maar groente te eten. En hij, als Dwerg zijnde, at veel vlees. Kili grinnikte, want hij snapte het nog steeds niet. Misschien vonden de elfen het zielig voor de gedode dieren? Hij wist het niet. Het maakte hem ook eigenlijk niet uit. Kili keek weer naar Tauriel, wachtend op antwoord.

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Tauriel
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 11
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 600
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Re: There is love in our hearts||third age (closed) ma feb 23, 2015 1:44 pm

Tauriel glimlachte breed toen Kili akkoord ging met haar idee om hun eigen lichtfeest te houden. Ze hield van het licht, net als ze van hem hield, al had ze dat laatste nog nooit met zoveel woorden aan hem gezegd. Dat kwam omdat ze bang was voor zijn reactie, wat als zij niet zoveel voor hem betekende? Niet veel later stelde hij voor om zelf wat eten te maken speciaal voor hun eigen feest. Tauriel wist meteen wat hij bedoelde, hij was niet zo aan het gezonde eten van de elfen. Ze had er niets op tegen dat hij af en toe vlees at, maar zelf deed ze het niet. Wezens zomaar doden of om op te eten, zat niet in de aard van elfen. Toch had ze al eens geprobeerd om vlees te eten, maar het had haar helemaal niet gesmaakt. Tauriel leefde al ruim 600 jaar zonder ook maar eens vlees te eten, waardoor haar maag en darmen protesteerden als ze dat wel deed en ze er in het begin zelfs ziek van werd. Toch gaf ze niet op, als ze bij Kili wou blijven, had ze zich voor genomen om aan te passen. Dus bleef ze van tijd tot tijd kleine stukjes vlees eten om eraan te wennen, net zoals Kili van haar elfenbrood bleef eten. Na een lange tijd begon ze gevogelte te lusten. Dat zorgde er ook voor dat ze akkoord ging met Kili's voorstel. “Goed idee, dat maakt het nog meer van ons en wie weet dat er later meerdere met ons mee zullen doen.” zei ze. Met meerdere doelde ze eerder op hun erfgenamen of anderen waar ze van hielden zoals familie of vrienden. Vervolgens nam ze nog een hap van de appel, omdat Kili hem niet meer aan nam. Ondanks dat ze langzaam aan vlees begon te wennen, at ze nog het liefst van al fruit en noten. Ook vond ze het fijn om te praten over 'ons', het voelde juist aan dat ze zich aan hem verbond, elfen trouwden maar een keer in hun leven en Tauriel zou niets liever willen dan zich voor goed met Kili te verbinden. Hij mocht dan een dwerg zijn, hij had wel haar hart. Ook had ze nog steeds zijn runensteen bij zich, die had hij gegeven voor ze met Legolas mee was gegaan naar Gundabad. Toen had ze echt het idee gehad dat hij echt in haar geïnteresseerd was, maar of dat echt zo was, was nog steeds de vraag. Kili deed wel ontzettend lief tegen haar, hij bleef bij haar in Dale en hij leek het niet erg te vinden om bij haar te blijven wonen, dus dat betekende toch wel iets?

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kili
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 17
RPG SHEET
Personage
Geslacht:
Leeftijd:
Ras::

BerichtOnderwerp: Re: There is love in our hearts||third age (closed) do maa 12, 2015 1:18 pm

Natuurlijk had Tauriel meteen door dat Kili wilde zorgen dat er ook vlees aanwezig zou zijn. Hij glimlachte naar Tauriel. Zij zelf at geen vlees. Natuurlijk had Kili geprobeerd haar over te halen, maar hij had haar keuze ook gerespecteerd. Hij hield niet van de groenten die de Elfen wel veel aten, en zij hield niet van het vlees dat de Dwergen aten. Dat kon, hij had ook niets anders verwacht. Hij merkte wel dat Tauriel wat onzeker begon te worden over hun relatie. Alsof ze moeilijk kon geloven dat hij echt iets voor haar voelde. Kili had daar geen last van. Hij hield van haar, en zij van hem. Zo was het gewoon. Hij was ervan overtuigd. “Goed idee, dat maakt het nog meer van ons en wie weet dat er later meerdere met ons mee zullen doen.” Kili glimlachte en kuste haar hand. "Ik ben er zeker van. Iedereen zal met ons mee willen feesten. Het enige ras dat niet uitgenodigd wordt zijn de Orks." glimlachte hij. Een subtiele hint dat hij de Elfen ook welkom zou heten. Hij had het niet erg op ze, maar langzamerhand leek zelfs Legolas af en toe wel mee te vallen. Kili grinnikte even in zichzelf. Als Thorin dat had gehoord...

-WOAH sorry! Dat het zo lang duurde en zo kort is...-

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Tauriel
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 11
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 600
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Re: There is love in our hearts||third age (closed) ma maa 16, 2015 11:55 pm

Tauriel wou zich maar wat graag binden met Kili, maar omdat hij er nooit over sprak of ook maar iets liet blijken dat hij zich met haar wou verloven, zorgde ervoor dat ze soms eens twijfelde aan hoe ver zijn gevoelens voor haar kwamen. Maar dan dwong ze zichzelf daar niet bij stil te staan. Ze was er zeker van dat zijzelf smoorverliefd was op hem en het elke dag nog meer werd en aan de blik in zijn ogen als hij naar haar keek, wist ze dat zij ook iets voor hem betekende. Maar dat nam haar wens niet weg, ze wachtte tot hij haar zou vragen, maar was tegelijk ook bang dat de vraag nooit komen zou.
Kili kuste haar hand en ze voelde dat ze begon te blozen en er warm van kreeg. Bij hem zijn vond ze zalig, maar ze genoot nog veel meer van zijn aanrakingen.

Kili ging er akkoord mee dat er meerdere mochten mee doen met hun feest, hij zei dat hij eender welk ras wou uitnodigen, behalve de Orks. Tauriel grinnikte eventjes. Orks waren vroeger ook elfen geweest, dus ergens heel ver weg was het familie van haar, maar dan compleet het tegenovergestelde. “Je kan je vrienden uit Erebor ook allemaal uitnodigen, ik zal wel gaan jagen voor ze.” zei ze. Met dit liet ze aan hem duidelijk weten dat ze hem graag zag en dat ze zijn vrienden had aanvaard als die van haar. Dieren zomaar doden, om gewoon op te eten, zat niet de aard van een elf, maar voor Kili zette ze die regel aan de kant en deed ze het wel. “Dan kan ik Legolas vragen, al weet ik niet of die komen zal. Hij is nu druk bezig met ene Aragorn, zoon van Arathorn.” zei ze. Legolas had haar over Aragorn vertelt in een van zijn brieven. Met andere elfen had ze eigenlijk geen contact meer en dat kwam vooral omdat ze verbannen was uit haar thuisland. Iets wat ze liet blijken niet erg te vinden, maar het deed wel nog steeds pijn als ze eraan dacht of aan herinnert werd. Ze was er opgegroeid, haar vriendschap met Legolas was er ontstaan, ze had er een carrière opgebouwd als gewetenloze doder en beste vrouwelijke soldaat ooit. Persoonlijk zou ze er graag nog eens terug naartoe gaan om haar soldaten nog eens te zien, maar ze wist dat als ze ooit een voet in Mirkwood zou zetten, Thranduil haar zou laten opsluiten in de diepste cel of haar laten doden. Tauriel was het niet gewoon om met dergelijke gevoelens om te gaan en ze had geen idee hoe ze ermee om moet gaan te weten dat ze niet naar haar vaderland terug kon, maar aan de andere kant had ze er wel een leven vol liefde voor in de plaats gekregen en daar was ze blij om. Ze zou Kili altijd kiezen boven eender wat uit Mirkwood, maar ze voelde wel jaloezie over het feit dat Kili wel af en toe naar zijn thuisland terug kon en zij niet. Heel even keek ze om zich heen naar de ruïnes van Dale en naar de gebouwen die ze recent terug hadden opgebouwd. Het leek op het vroegere Dale en zelfs iets mooier, hier en daar had Tauriel er elfen architectuur in gestoken. Dit was nu haar nieuwe thuis, maar ze had graag nog iets gehad dat haar nog meer met deze plek zou verbinden.

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: There is love in our hearts||third age (closed)

Terug naar boven Go down

There is love in our hearts||third age (closed)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Snails Love[Tekeningen van tablet en andere soorten tekeningen]
» {GZ} When we hurt the ones, we love so dear.
» Warriors; Frozen rains of love..
» Letters of Love
» Ontbijten!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Hobbit RPG :: "home is now behind, the world is ahead. :: Rhovanion :: Dale-