IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Spiders are everywhere || third age (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down
Tauriel
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 11
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 600
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Spiders are everywhere || third age (open) wo feb 04, 2015 1:18 pm

Tauriel wandelde door het paleis van Mirkwood. Dit voelde als een soort van thuis voor haar aan, ze leefde hier al eeuwen en prins Legolas was dan nog eens haar allerbeste vriend. Voor zover zij wist had ze alles dat ze nodig had. Ze was het hoofd van bewaking en daardoor voelde ze zich belangrijk, goed en zelfzeker. Het enige minpuntje was de koning. Hij en zij, dat klikte totaal niet en er waren momenten dat ze ook echt van hem walgde, maar dat natuurlijk nooit liet zien.
Ze liep naar de zaal waar de meeste bewakers zich bevonden en koos er drie van haar beste bewakers uit. Samen verlieten ze het paleis op spinnenjacht. Die spinnen zaten hier al een lange tijd en Tauriel deed haar uiterste best om die zo ver mogelijk van hun paleis en dorp te houden. Dus trok ze er nu en dan op uit met enkele elfen om de spinnen die te dicht waren gekomen te verjagen en zelfs te doden.
Samen met haar groepje bewakers verliet ze het paleis via de hoofdingang en gingen meteen van het pad af, ze bewogen snel en lichtvoetig door het duistere bos en van zodra er een groepje spinnen in hun gezichtsveld kwam, stormden ze erop af. Met hun pijl en boog, dolken of zwaarden doodden ze de spinnen door hun hoofd of hart te doorboren. Snel en efficiënt, zonder een greintje medelijden voor deze monsters.

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gandalf the Grey
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 4
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Spiders are everywhere || third age (open) vr feb 06, 2015 3:35 pm
"You shall not pass!"


Langzaam liep hij het bos in. Het was de snelste, en in zekere zin ook de veiligste weg die hij kon nemen nu hij met de dwergen naar Erebor wilde gaan. "Wat jullie ook doen, volg me op de voet, en zorg dat jullie je grote monden gesloten houden. We naderen elfengebied, en zoals ik jullie niet zal moeten helpen herinneren zijn elfen niet bepaald de beste vrienden van dwergen." Het bos was donker, en dat was best vreemd als je naging dat hier veel elfen woonde. Met een simpele spreuk verlichtte Gandalf het puntje van zijn staf zodat het ging gloeien. Voorzichtig betrad hij het bos en keek er nauwkeurig op toe dat de dwergen het pad bleven volgen. Langzaam liep hij naar voren toen hij een groot gevaar gewaar werd. Met zijn staf schoot hij een lichtpuntje omhoog dat even boven het bos bleef hangen alvorens weer volledig te doven. Wat hij zag vervulde hem met afschuw. Om hen heen hadden zich een twintigtal duistere spinnen, afstammelingen van de grote Ungoliant verzameld. Hoe hadden elfen kunnen toestaan dat deze beesten zo dicht bij hun rijk kwamen. "Trek jullie wapens, snel!" schreeuwde hij terwijl hij Glamdring in zijn handen nam. 

Age: Third ||Tag: @Tauriel|| Note: -  

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Tauriel
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 11
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 600
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Re: Spiders are everywhere || third age (open) vr feb 06, 2015 8:15 pm

Op het moment dat ze haar twee dolken op haar rug terug vast steekt, hoort ze in de verder ademhaling van dwergen. Bij het woord dwergen die in haar gedachten opkwam, voelde ze tegelijk ook een walging opkomen. Dwergen waren alles behalve de beste vrienden van eender welke elf. "Laat ons dat uitschot eventjes gaan verdrijven." zei ze bijna geruisloos tegen de anderen en al snel spurten, klommen en sprongen ze in de richting van de dwergen. Eenmaal dat ze dicht genoeg waren gekomen, merkte ze een twintigtal spinnen op en een tovenaar. Heel even had ze zin om hen aan hun lot over te laten, maar dan waren ze even slecht als de spinnen en dat was zeker niet het geval. Dus met enige tegenzin, legde ze een pijl op de pees van haar boog, spande die aan en liet hem meteen gaan. De pijl doodde een spin die de tovenaar in de rug wou aanvallen. Maar nog voor de spin op de grond was gevallen, had ze al een tweede pijl gericht op een volgende spin. Snel en behendig gebruikte de vier elfen hun wapen arsenaal om al de spinnen die hier zaten te vermoorden, met enige hulp van dwergen en een tovenaar.
Een dwerg vroeg haar om een dolk, maar die weigerde ze te geven, ze had geen zin om haar prachtige wapens te laten bevuilen door een dwerg. De dwerg bleef aandringen, omdat hij aangevallen werd door een spin. Dus doorstak ze de hersenen van de spin waarmee ze vocht en gooide toen haar dolk in het hart van de spin die net van plan was die dwerg te vermoorden.
Tauriel draaide zich snel van de dwerg af om te zien of er nog monsters gedood moesten worden, maar dat was niet het geval. Dus ging ze rechtstreeks naar de tovenaar.
"Wat doet u met uw gevolg hier in Mirkwood?" vroeg ze aan hem.

-------------------------------------------
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Spiders are everywhere || third age (open)

Terug naar boven Go down

Spiders are everywhere || third age (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Hobbit RPG :: "home is now behind, the world is ahead. :: Rhovanion :: Mirkwood-