IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Welcome to the magical forest |fourth age (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Jannys Huntinghawk
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 42
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 954
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Welcome to the magical forest |fourth age (open) di feb 03, 2015 1:11 pm

Sinds de meeste elfen Midden-Aarde verlaten hebben, was het nogal stil hier in Lothlorien, maar de magie was er nog steeds. Galadriel en Celeborn hadden beiden veel voor haar betekent en ze was blij dat ze haar hadden gevraagd een beetje op dit bos te letten. Voor Jannys was deze plek als een droom. Hier kon ze vrij haar magie blijven oefenen en ook die van Galadriel uitproberen. Zijzelf kon geen toekomst voorspellen of terug te kijken in het verleden, maar er waren genoeg andere dingen om uit te proberen.

Jannys stapte de trap af naar beneden en eenmaal ze de grond raakte met haar blote voeten, liep ze verder het bos in. Ze had aanwezigheid gevoeld van iets of iemand die hier niet thuishoorde. Dus ze besloot te gaan kijken wie of wat het was. Zo lichtvoetig en stil als een elf kon zijn, bewoog ze zich voort tot het gevoel van de indringer het sterkst was. Geruisloos stopte ze een pijl in haar boog, die ze volledig opspande en dan vanachter de boom kwam. "Wat kom je hier doen?" vroeg ze, terwijl ze de pijl richtte op de indringer en geen moment dacht om ook maar een moment haar concentratie te laten schieten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jannys Huntinghawk
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 42
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 954
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the magical forest |fourth age (open) wo feb 04, 2015 1:38 pm

Jannys luisterde naar wat de half-elf haar vertelde en ze gebruikte haar magie om na te gaan of hij loog of niet. Het zag ernaar uit dat deze half-elf ofwel niet de eigenschappen van een elf beschikte ofwel ze niet goed meer gebruikte, maar ze speurde op dit moment meer mens dan elf in hem. Na een tijdje liet ze haar boog zakken en ontspande ze zich een beetje, maar ze stopte het nog niet helemaal weg.
"De verzachting die jij zoekt is nergens te vinden, behalve in jezelf." zei ze en ergens wenste ze de ring van Galadriel te kunnen gebruiken, maar dat lukte haar niet, hij zat veilig in haar zakken verborgen, maar vond geen manier om de magie te gaan gebruiken. "Als je je lijden echt wil verzachten, maak dan een boot en vaar naar Valinor, dat hebben heel wat Elfen gedaan sinds het vertrek van Lady Galadriel." zei ze en liep even om de jonge man heen, terwijl ze hem rustig bestudeerde. Ergens had ze geen zin haar naam en identiteit te onthullen zolang er niet naar gevraagd werd. De kans was redelijk groot dat hij ooit al eens van de Green Witch had gehoord. Jannys was zich bewust dat ze een van de weinigen elfen was die hier waren gebleven na het vernietigen van de ene ring. Haar staf had ze nu niet bij zich, die had ze in haar hut laten liggen en dat vond ze maar goed ook. Hoe minder duidelijk was dat ze gedeeltelijk tovenaarsbloed in zich had, des te beter vond ze.
"Ik schenk de dood niet aan wie het niet verdient. Je kunt hier wat eten en drinken krijgen en van zodra je terug op krachten bent, kun je weer gaan." zei ze. Galadriel en Celeborn hadden haar gezegd zo weinig mogelijk wezens in het bos toe te laten. Lady Arwen had ze hier al af en toe op bezoek gehad, net als die haar kinderen, maar buiten hen had Jannys amper een wezen toe gelaten. De enige die vrije toegang van haar kregen waren de dieren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jannys Huntinghawk
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 42
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 954
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the magical forest |fourth age (open) wo feb 11, 2015 12:21 am

Jannys deed haar boog keurig om zich heen en draaide zich om. Ze ging Yern voor naar het gedeelte waar de huizen in de bomen waren. Onderweg vroeg de jongeman sinds wanneer ze hier leefde. “Sinds de dag dat Lady Galadriel hier vertrok.” zei ze, zonder veel emotie te tonen. Eenmaal ze in het woongedeelte aangekomen waren, gebaarde ze hem dat hij beneden moest blijven. “Je kunt beschutting nemen ginds in de tent.” zei ze. Dat ze deze persoon de, in haar ogen heilige, huizen van de elfen zou betreden, zinde haar helemaal niet. Vervolgens sprong ze hoog om op een trap te komen en snelde zo naar de toppen van de bomen. Eenmaal daar verdween ze uit het zicht van Yern. Daar ging ze opzoek naar wat elfenbrood, water en een mals stuk vlees dat ze eerder die dag al gebakken had. Met die dingen in haar hand, liep en sprong ze behendig terug naar beneden. Daar gaf ze het elfenbrood, het water en het stuk vlees aan de man en ging toen zitten. Haar staf had ze nog steeds niet bij en dat allemaal om te verbergen dat ze een witch was.

Een wit konijn kwam uit de struiken gehuppeld en kwam vlak naast haar zitten. Jannys streelde het konijn en in stilte sprak ze met het dier. Dit konijn bracht haar dagelijks nieuws over gebeurtenissen in Lorien en omdat konijnen stil communiceerden, was het moeilijk hoorbaar, zelfs voor iemand met elfenoren. Jannys gaf een zoen aan het konijn, dat meteen weer vertrok. Daarna keek ze zwijgend terug naar Yern. Na een tijdje besloot ze duidelijk te maken dat ze wist waarom hij hier was, het konijn had het haar uiteraard net vertelt. “Hoe heb je het voor elkaar gekregen om de prooi te worden van een groep Uruk-hai's?” vroeg ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the magical forest |fourth age (open)

Terug naar boven Ga naar beneden

Welcome to the magical forest |fourth age (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» there's Lions and there's Bears [ open ~ ]
» {OPEN} Making myself at home

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Hobbit RPG :: "home is now behind, the world is ahead. :: Rhovanion :: Lothlórien-