IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Rainyaviel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Rainyaviel
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 12
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Unknown
Ras:: Elf

BerichtOnderwerp: Rainyaviel zo feb 01, 2015 9:16 am

Reinyaviel


"

All people have evil in them.
► basic
[ Name ] Rainyaviel (Rine-yah-vee-ell)
[ Age ] Unknown
[ Gender ] Female
[ Also known as ] Rine uitgesproken, Blood Hunter (echter weet niemand dat zij degene bij wie die alias noemt)
[ P.O.B. ] Rivendell (Vermoedelijk)

[ Eye color ] Green/blue
[ Hair color ] Brown
[ Hair Lenght ] Long

Rainyaviel is een slanke jonge vrouw, ondanks dat ze al heel wat jaren leeft. Ze is prachtig om te zien, maar toch net wat anders dan andere elven. Rond haar ogen heeft ze altijd een soort zwarte verf hangen en haar kleding is niet zo sierlijk. Je zou eerder denken dat ze kleren draagt dat gemaakt is door Dwarfs, wat misschien ook wel zo is. Haar haar hangt los, maar ook en stuk heeft ze altijd in een staart. Wat opvallend is aan haar haar is dat het nooit mooi gekamd is, maar er wild bij ligt.


[ Mom ] - Zeer weinig over bekend. Ze is gestorven nadat ze werd aangevallen door enkele reuzen spinnen.
[ Dad ] - Zeer weinig over bekend. Hij is gestorven nadat hij werd aangevallen door enkele reuzen spinnen.

Voor de rest is Rainyaviel niet veel mensen tegen gekomen die ze zou beschouwen al belangrijk. Vrienden heeft ze niet echt, maar ze is er ook niet meteen naar opzoek. De mensen en andere wezens die ze al is tegen gekomen waren nooit de vriendelijkste types.

► history

Written by Dûrion. DO NOT READ IF YOU LOVE YOU FILTY LIFE.Terwijl ik deze brief schrijf, weet ik dat dit mijn laatste werk zal zijn. Nadat ik klaar ben, zal ik ook klaar zijn met mijn leven. Toch vind ik dat iedereen dit moet weten. Iedereen moet weten wat voor een persoon Rainyaviel was zodat iedereen weet dat ze niet te vertrouwen valt. Als je deze brief leeft, weet dan dat jij je eigen leven waarschijnlijk ook riskeert. De vrouw waar ik over ga schrijven is niet een persoon die je wilt tegen komen. Of die je echt wilt kennen. Niemand zal haar ook echt kennen, want ze laat niks over zichzelf los. Dat is wat gevaarlijk is aan haar.
Velen jaren geleden werd dit meisje geboren. Over haar ouders is weinig bekend, noch over hoe haar jonge leeftijd was. Vele mensen beweren dat dit meisje haar eigen ouders uiteindelijk de dood heeft in gejaagd. Of dit met opzet was of niet is tot in het heden volledig onbekend. Het enige is dat ze dood zijn gegaan door de reuze spinnen die in het woud leven. Hoe haar ouders precies ten prooi zijn gevallen weet niemand, maar het verhaal gaat de ronden dat het kleine meisje haar ouders erheen had geleid. Rainyaviel en haar familie kwam nogal vaak buiten de muren, dus het kon goed zijn dat het een ongeluk was. Maar niemand die het geloofd. Na het 'ongeluk' werd het meisje opgenomen in een andere familie, maar van haar tijd daar is er niet veel bekend. De familie die haar bij hield heb ik niet kunnen vinden, dus ik heb hen ook niks kunnen vragen over hoe ze was.

Meer ben ik niet te weten kunnen komen over deze elf, enkel dat ze nog lang niet dood is. Ik heb van enkele mensen gehoord dat ze haar gezien hebben, maar dat was nooit een goed teken. Het lijkt alsof dat ze het ongeluk aantrekt, of misschien is zij zelf verantwoordelijk voor het ongeluk dat om haar heen gebeurd. Als je haar ziet, wees gewaarschuwd; ze is zeker geen schatje.►personality

Rine is een gesloten persoon die zich niets aan trekt van andere mensen om haar heen. Voor de meeste is ze echter ook als een Geest, want niemand weet haar te vinden als ze haar echt zoeken. De moment dat je ze wel kan vinden, is al ze gevonden wilt worden, anders is het zo goed als onmogelijk. Velen die haar echt kennen, en echt weten wie ze is beschouwen haar meer als een monster omdat ze wel meer bloed aan haar handen heeft hangen. Waaronder bloed van onschuldige wezens. Ze is ook iemand die echt opzoek ik naar macht, en die macht zal ze op alle mogelijke manieren proberen te verkrijgen.


In order to make themselves believe that they are good, they need to convince themselves that there is someone that is more evil than them.
•••

-------------------------------------------


Laatst aangepast door Rainyaviel op zo feb 01, 2015 11:04 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rainyaviel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Hobbit RPG :: "'m looking for someone to share an advanture with..." :: In character :: Aanvaarde personages-