IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel| .

Yern Illùana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down
Yern
avatar
 
 PROFIELAantal berichten : 112
RPG SHEET
Personage
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: Around since the first Age of Middle-Earth
Ras:: Half-elf

BerichtOnderwerp: Yern Illùana vr jan 30, 2015 7:44 pm

Yern Ilùana
Half-elf
Algemene gegevens
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: Around since the first Age of Middle-Earth
Bijnaam: Bringer of Doom, The Healer
Geboorteplaats: Rivendell
Partner: Don't try to capture my heart. I won't let u use me...

Uiterlijke kenmerken
Een elf. Dat betekent dat Yern erg mooi is. Maar hij is ook getekend door de jaren. In zijn diepe blauwe ogen kan je het verdriet van de wereld zien. De pijn die hij heeft gezien, en de pijn die hij heeft ervaren. Zijn haar is niet, zoals dat bij elfen vaak het geval is lang en blond, maar kort en bruin. Heel bewust, want hij heeft zich afgescheurd van zijn eigen ras en een sterfelijk bestaan gekozen (als Halfelf was die keuze aan hem). Hij is gespierd, en heeft enkele littekens. Yern zwerft vaak door het woud, en omdat hij weinig geeft om zijn uiterlijk kan zijn baard wel eens wat wild zijn.

Karakter
Yern heeft een hele gesloten persoonlijkheid. Als een kind dat opgegroeid is hij al erg snel moeten opgroeien, en heeft hij geen jeugd gehad. Niemand wilde hem in huis nemen dus bleef Yern in zijn eentje achter in een weeshuis, terwijl hij al de andere kinderen gelukkig zag worden met een nieuw gezinnetje. Dit maakte dat hij geen vrienden werd met de nieuwe kinderen in het weeshuis, omdat hij angstig was dat ook zij zouden vertrekken en dat hij weer alleen achter zou blijven. Hij wilde zich isoleren voor die pijn en trok daarom een onzichtbare, massieve muur op voor zichzelf. Dit zorgde voor geen tot amper sociale contacten. Vanaf zijn 18de verliet hij het weeshuis om op zichzelf te gaan wonen. Hij kreeg een baantje in het ziekenhuis, maar ook daar legde hij geen sociale contacten. Elke dag van zijn leven was gewijd aan het bestuderen van de natuur en de geneeskunst. Door zijn toewijding werd Yern tot het ziekenhuis benoemd tot het hoofd van verschillende afdelingen, zoals de buik- en darmafdeling, de kraamafdeling en de kinderafdeling, maar ook van andere ziektes heeft hij een ongekende kennis, en vaak is hij in staat een snelle diagnose te stellen. Deze kennis komt echter met een verschrikkelijk hoge prijs. Ondanks zijn meer dan goede hart is hij vaak bot en legt zelden contact. Hij leeft voor zijn beroep, en voor de kennis, maar heeft nog nooit echte vrienden, laat staan een vriendin gehad. Lukt het ooit iemand om door de barrières die hij heeft opgetrokken heen te breken?

Familie en Relaties
Yern was amper drie toen zijn familie onder mysterieuze omstandigheden stierf. Hij herinnert zich erg weinig tot niets van de periode met zijn ouders en zit daar erg mee. In het weeshuis heeft hij geprobeerd om zoveel mogelijk te weten te komen over zijn ouders, maar dat lukt niet, omdat niemand is wist (of wilde?) vertellen. Yerns pijn en verdriet werd snel omgezet in wrok en later in haat tegenover zijn ouders. Hij houdt van hen, maar om de pijn te vermijden, heeft hij dat omgezet in "haat."


Story written by: Yern
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://thehobbitrpg.actieforum.com

Yern Illùana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Hobbit RPG :: "'m looking for someone to share an advanture with..." :: In character :: Aanvaarde personages-